2020. szeptember 20., vasárnap,  Friderika
 
 
Orlai Petrics Soma Kulturális Központ Könyvtára
A A A

Cím: 5650 Mezőberény, Fő út 4.
Tel: +36 70 400-2481
E-mail: mezobereny.konyvtar@gmail.com

 
   
 

Hírek

2020. szeptember 02.
Könyvek különböző korosztályú gyerekeknek

Az Olvasó Breki sorozat könyvei egy rövid történet elmesélésével segítik a gyermekeket 5 éves kortól az önálló olvasás elsajátításában. A könyvek sajátossága, hogy a főneveket ábrákkal helyettesítik, így a gyermek megismerkedik a rajzok jelentésével.


Az Olvasó Tigris sorozatot 6 év feletti gyermekeknek ajánljuk. Az egyszerű mondatokat képekkel illusztrálták, mely még élvezetesebbé tette a könyveket a kicsik számára.

 

Az Olvasó Cinke sorozat könyveit a kisiskolások számára ajánljuk. A könyvek hosszabb történeteket foglalnak magukba, melyek nemcsak szórakoztatóak, hanem remek fejtörők is.

 

Az Olvasó Kalóz szerzői nemcsak a gyermekek kalandos történeteiről, hanem gyermek és kedvence szoros barátságáról, illetve az állatok egymás iránti odaadó szeretetéről is írnak.

 

Az Olvasó Fánit kezdő olvasó gyermekek számára ajánljuk. A könyvek humoros történetei mosolyt csalnak mind a gyermekek, mind a szülők arcára.

 

Az Olvasó Leó sorozatot kisiskolásoknak ajánljuk, mert ezekben a könyvekben a gyermekek nemcsak a mindennapos, hanem a nem mindennapos iskolai életről olvashatnak humoros és egyben tanulságos történeteket.

Olvasásra fel!

Add a Facebook-hoz
 
 

Orlai Petrics Soma Könyvtár, Muzeális Gyűjtemény és Művelődési Központ


Cím:
5650 Mezőberény, Fő út 4.
Tel: +36 70 400-2481
E-mail: mezobereny.konyvtar@gmail.com

Új Széchenyi terv Magyarország megújul Közreműködő szervezet:
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség